Logo Au Stekerlapatte
  • Menu's
    • Menu
    • Dranken
  • Foto's
    • Côté Restaurant
    • Côté Cuisine
    • Virtuele tour
  • Beoordelingen
  • Plattegrond en Contact
Reserveer een tafel Privatisering
NL
  • en EN
  • es ES
  • it IT
  • de DE
  • fr FR
  • pt PT
  • ru RU
  • cs CS
  • ja JA
  • zh ZH
  • el EL
  • Menu's
    • Menu
    • Dranken
  • Foto's
    • Côté Restaurant
    • Côté Cuisine
    • Virtuele tour
  • Beoordelingen
  • Plattegrond en Contact
Reserveer een tafel Privatisering
  • EN
  • ES
  • IT
  • DE
  • FR
  • PT
  • RU
  • CS
  • JA
  • ZH
  • EL

Menu

Koude voorgerechten

Rundscarpaccio met parmezaanschilfers

15,00€

Terrine van het huis

17,00€

Schotel (gedroogde) ham van het huis

18,00€

Tomaat met grijze garnalen

17,00€ één stuk
28,00€ twee stuks

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Mergpijp

18,00€

Bourgondische slakken

15,00€ 6 Stuks
25,00€ 12 Stuks

Orval kaaskroketten

8,90€ 1 Stuk
16,00€ 2 Stuks

Grijze garnaalkroketten

9,90€ 1 Stuk
18,00€ 2 Stuks

Duo van kroketten

Kaas & garnaal

17,00€ 2 Stuks

Scampi’s met look

16,50€

Scampis in een Thaise rode currysaus

17,00€

Sint-Jakobsvruchten met look

17,00€

Sint-Jakobsvruchten in een Thaise rode currysaus

17,50€

Salades

Thaise salade met scampi

19,90€

Thaise salade met rundvlees

19,90€

Salade warme geitenkaas

19,00€

Gemengde salade

10,50€ vgrt
15,50€ grct

Gemengde groenten, rijst

19,50€

Gemengde groenten met rode curry, rijst

19,50€

Vis

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze

Lichte roomsaus, mosselen en grijze garnalen

26,50€

Gebakken zalmfilet met honing en limoen en gedroogd fruit

24,50€

Vlees

Gebakken varkensschenkel in mosterdsaus

25,50€

Rundsteak

23,50€

Onglet (longhaas) met gekonfijte sjalot

22,90€

Entrecôte

Ecosse

29,00€

Côte à l’os

voor 2

79,00€

Franse eendenborst met groene pepersaus

28,00€

Kalfsniertjes met Dijonaise

22,50€

Tartaar natuur

20,00€

Tartaar op Italiaanse wijze

21,50€

Once specialiteiten

Gebraden varkenspoot met tartaarsaus van het huis

21,00€

Boerenworst met woertel stoemp

19,50€

Balletjes in tomatensaus

19,00€

Stoofvlees met Chimay bleue

21,00€

Bloempanch, gekarameliseerde appeltjes en witloofslaatje

Brusselse specialiteit, familie van de bloedworst

21,00€

Steker Burger met Maredsous kaas

Saus : 16-20 / Cowboy (BBB)

21,00€

Gekarameliseerde spare ribs Stekerlapatte

Voorgekookt in eigen marinade en gekarameliseerd met honing, kruiden en traditionele mosterd

22,50€

Konijn been met Kriek Boon saus

23,00€

Bijgerechten

Saus naar keuze

Béarnaise, Groene pepersaus, Archiduc

3,50€

Groenten

6,90€

Salade

3,90€

Desserts

Belgen Kaasschotel

11,00€

Tarte tatin van het huis, gefl ambeerd in Calvados met ijs

11,00€

Speculoosmousse

8,00€

Crème brûlée

8,00€

Speculoos sundae

8,00€

Coupe brésilienne

8,00€

Dame blanche

8,00€

Dame noire

8,00€

Trio van sorbets

framboos - passion fruit - Kalamansi

8,90€

Sorbet met Kriek

8,90€

Café glacé

8,90€

Colonel met Kalamansi

11,00€

Café gourmand

Koff e met petitfours

9,90€

Brusselse wafel met suiker en slagroom

ook met chocola: +1€

7,50€

Dranken

Dranken

Aperitief: van 5,80€ tot 12€

Softs: Van 3,40€ tot 8€

Bieren: van 4,20€ tot 25€

Alcoholen: van 6,80€ tot 27€

Glas wijn: van 4,50€ tot 12€

Fles wijn: van 22€ tot 98€

Menu Dranken

© 2023 Au Stekerlapatte — Restaurant website gecreëerd door Zenchef

Disclaimer GEBRUIKSVOORWAARDEN Privacybeleid Cookies beleid

Logo Au Stekerlapatte

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul het onderstaande formulier in!

Dank u! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Voor elke reserveringsaanvraag, klik direct op de Boek knop.