Logo Au Stekerlapatte
  • Menu's
    • Menu
  • Foto's
    • Côté Restaurant
    • Côté Cuisine
    • Virtuele tour
  • Beoordelingen
  • Plattegrond en Contact
Reserveer een tafel Privatisering
NL
  • en EN
  • es ES
  • it IT
  • de DE
  • fr FR
  • ru RU
  • cs CS
  • ja JA
  • zh ZH
  • el EL
  • Menu's
    • Menu
  • Foto's
    • Côté Restaurant
    • Côté Cuisine
    • Virtuele tour
  • Beoordelingen
  • Plattegrond en Contact
Reserveer een tafel Privatisering
  • EN
  • ES
  • IT
  • DE
  • FR
  • RU
  • CS
  • JA
  • ZH
  • EL

Menu

Koude voorgerechten

Rundscarpaccio met parmezaanschilfers

15,00€

Terrine van het huis

17,00€

Schotel (gedroogde) ham van het huis

17,00€

Tomaat met grijze garnalen

16,00€ één stuk
28,00€ twee stuks

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Scampis in een Thaise rode currysaus

15,50€

Sint-Jakobsvruchten met look

16,20€

Sint-Jakobsvruchten in een Thaise rode currysaus

16,50€

Duo van kroketten

Kaas & garnaal

14,50€ 2 Stuks

Scampi’s met look

15,20€

Grijze garnaalkroketten

15,50€ 2 Stuks
8,50€ 1 Stuk

Orval kaaskroketten

13,50€ 2 Stuks
7,50€ 1 Stuk

Bourgondische slakken

24,50€ 12 Stuks
13,50€ 6 Stuks

Mergpijp

15,90€

Dagsoep

8,00€

Salades

Gemengde salade

9,50€ Entrée
13,50€ Plat

Gebakken groenten en tofu, rijst

18,50€

Thaise salade met scampi’s

18,50€

Thaise salade met rundvlees

19,50€

Salade warme geitenkaas

17,00€

Vis

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze

Lichte roomsaus, mosselen en grijze garnalen

24,50€

Gebakken zalmfilet met honing en limoen en gedroogd fruit

21,00€

Vlees

Entrecôte

Ecosse

26,50€

Gebakken varkensschenkel in mosterdsaus

21,00€

Rundsteak

21,00€

Onglet (longhaas) met gekonfijte sjalot

19,50€

Côte à l’os

2 couverts, Ecosse

64,00€

Franse eendenborst met groene pepersaus

24,50€

Tartaar op Italiaanse wijze

18,50€

Tartaar natuur

18,50€

Kalfsniertjes met Dijonaise

19,50€

Once specialiteiten

Bloempanch, gekarameliseerde appeltjes en witloofslaatje

Brusselse specialiteit, familie van de bloedworst

19,00€

Konijn been met Kriek Boon saus

19,00€

Gekarameliseerde spare ribs Stekerlapatte

Voorgekookt in eigen marinade en gekarameliseerd met honing, kruiden en traditionele mosterd

19,50€

Steker Burger au Maredsous sauce Dallas

16-20 / Cowboy (BBB)

18,00€

Stoofvlees

19,00€

Balletjes in tomatensaus

16,50€

Boerenworst met stoemp van de dag

17,50€

Gebraden varkenspoot met tartaarsaus van het huis

19,00€

Bijgerechten

Saus naar keuze

Béarnaise, Groene pepersaus, Archiduc, Roquefort

3,00€

Salade

3,50€

Groenten

5,90€

Desserts

Speculoosmousse

7,00€

Crème brûlée

7,00€

Sorbet met Kriek

7,50€

Belgen Kaasschotel

10,50€

Colonel

9,00€

Café glacé

7,50€

Trio van sorbet

7,50€

Dame blanche

7,00€

Coupe brésilienne

7,00€

Speculoos sundae

7,00€

Tarte tatin van het huis, gefl ambeerd in Calvados met ijs

9,00€

Café gourmand

Koff e met petitfours

9,00€

Brusselse wafel met suiker en slagroom

7,00€
Menu

© 2022 Au Stekerlapatte — Restaurant website gecreëerd door Zenchef

Disclaimer GEBRUIKSVOORWAARDEN Privacybeleid Cookies beleid

Logo Au Stekerlapatte

Neem contact met ons op

Dank u! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Voor elke reserveringsaanvraag, klik direct op de Boek knop.